11 Eylül 2008 Perşembe

AKROBAT İBİ!!

Bir çocuk 5 dakika yerinde durmaz mı? Çenesi biraz kapanmaz mı? Yok, ne yerinde duruyor ne de çenesi kapanıyor benim yavrumun:) Hatta dinlediği şarkı sözlerini bile söylemeye çalışıyor:) Artık birlikte Ali Baba'nın çiftliğini söylüyoruz:) Harika!!


Annem Berk'e elektrik süpürgesi almıştı. Artık her akşam evi Berk süpürüyor:P Eline de öyle yakışıyor ki maşallah!!




Ramazan nedeniyle koştura koştura eve gelip iftara hazırlanıyoruz. Tabii Berk de peşimde!! Birlikte sofrayı hazırlayıp birlikte iftar ediyoruz:P O ezana kadar karnını doyuruyor ama olsun:)


Sonrasında ben etrafı toparlarken beyimiz hareketlenmeye başlıyor... Bir babasına bir bana gelip oyunlarına bizi de katıyor:) Gel gelelim akrobasi hareketlerini yapmaya başlayınca yüreğim ağzıma geliyor... Birkaç gündür Zeynep'ler annemde kalıyor... Geçen akşam kanepenin tepesinden yere yuvarlandılar ikisi... Zeynep altta kaldı Berk üzerine düştü... Hem de ne düşüş:( Kafa üstü çakıldı... Korktum; elim ayağım titremeye başladı... Çok ağladı Berk de... Ama düşüşünü unutunca yine başladı aynı hareketleri yapmaya!













Artık giysilerini de kendisi seçiyor beyefendi... Bayramlık almaya gittik geçenlerde... Kıyafeti denedikten sonra ona sorduk alalım mı diye? O da beğendim dedi:) Geçen akşam da şifonyerinden bir şort getirmiş, anne giycem diyor... Bir de giyinip soyunmayı öğrense harika olacak. Aslında kıyafetlerini çıkarmaya çalışıyor ama acele ediyor ve zorlanıyor... Sonra da başlıyor ağlamaya!!


Yine pişik oldu:( Bu yaştaki bir çocuğun günde kaç kez büyük tuvaletini yapması normaldir? Berk bazen 5 - 6 kere yapıyor da:P E tabii bez bağlı olduğundan pişik kaçınılmaz oluyor... O kadar da dikkat ediyoruz , yaptığı an altını temizliyoruz ama ara ara pişiği engelleyemiyoruz... O da acıyoo acıyoo diye dolaşıyor tabii:( En kısa zamanda cesaretimi toplayıp tuvalet eğitimine başlamam gerekiyor...