9 Şubat 2009 Pazartesi

İBİCE...



İşyerinde net olayı tamamen kapandı:( Artık hotmaile bile giremiyoruz. Kısıtlananlar grubuna dahil olduk. Sadece çalış çalış çalış:P Akşam yorgun argın eve gelince de bilgisayar bile görmek istemiyorum... Yemek hazırla , ye , Berk'le oyna derken zaman geçiveriyor... Blog okumak ve yazmak hayal oldu artık...


Berk'le hayat süper gidiyor:) Büyüyor bizim yavru ve hergün öğreniyor... Akşamları yapbozlar, boyalar ve tabiiki sohbetlerle geçiyor zaman... Şimdi ben yazarken yeni aldığımız örümcek adam yapbozunu yapıyorlar:) Berk hadi baba yine yapalım diyor tekrar tekrar:P

Akşam yavrukuş Metin'in doom günüydü. İyi ki doğmuş şeker... Mutlu yıllar olsun... Ordan gelirken kuyumcukent civarında ,Berk eniştenin burası dedi. Ben de neresi annecim dedim? Eniştenin işyeri dedi bizimki... Biz şaşırdık tabii. Oğluşum daha önce nasıl olduysa duymuş ve kazımış aklına:)



Berk kelime içindeki t harfini d diye söylüyor:)


- İsdiyom anne

- Kapdan

- Enişde

Akşam babasına sesleniyordu '' baba yasdıkımı getir diye ''.P Farkedildiği üzere yumuşak g yi de kullanmıyor:)


Biberonu çöpe attık dün... Akşam biraz mızmızlandı, bardaktan içmek istemedi sütünü, ama alışacak tabii ki... Annecim biyondan içeyim dedi hatta... Büyüdün artık sen kuzum, bardaktan içebilirsin dediğimde kabullendi... Ama bir süre daha aklına geldikçe ister sanırım.



Bünyamin tatildeyken iyice alıştı babasına. Hele son bir haftada hergün babasıylaydı nerdeyse... Teyzesine, evime gitçem, babamla oynucam diyormuş. Bugün sorunsuz geçmiş şükür! Çocuklar her ortama ayak uyduruyorlar galiba.




Berk şu an babasından biyonla süt istiyor:P Biyonsuz, bardaklı süt Berk'i bekliyor:) Onun istediği biyon değil yatarak süt içip keyif yapmakmış.