22 Ağustos 2007 Çarşamba

HER TELDEN...



Dün akşam ablama halı bakmaya gittik... Berk beyimiz denedi halıları. Üzerinde rahat edebilecek miyim diye:) Eee ne de olsa teyzede en çok vakit geçiren o:) Halıcıdaki çocuk bayıldı berke. Halıları eve getirdiğinde bile soruyormuş berk nerde biraz oynayalım diye:) Her gittiğimiz yerde ilgi odağı olmayı başarıyor. İnsanların yüzüne o kadar dikkatli bakıyor ki karşıdaki mecbur kalıyor onunla ilgilenmeye:P

Daha sonra da markete gittik. Biz dolaşırken berk eniştemin kucağındaydı. Daha sonra bir baktık ki bizimki alışveriş arabasına binmiş vee direksiyonu çeviriyor:) Bu çocuk çok yaman olacak çoookkk. Eee öğrendi direksiyon çevirmeyi:)


Geçen hafta sipariş verdiğim bilgisayarı geldi berkin:) Çok şeker bir oyuncak. Berkin ilgisini de çekti. En azından bizim klavye kurtulmuş oldu berkin hışmından:) Birkaç oyuncak daha aldım. Renkli renkli variller. Onları içiçe geçirmeyi öğrenecek sanırım. Şu anda sadece dişetlerini kaşımakta kullanıyor ama:P Bir de şekilleri öğrenmesine yardımcı olacak bir oyuncak. Akşam babamızın yardımıyla birkaç tanesini yerine koymayı başardı:):)




Bunca oyuncak arasında babasının atılması için buruşturduğu kağıt parçası dikkatini çekmiş berk beyin:) Uzun bir süre onunla oynadı... Görüldüğü üzere artık ayakta dikilerek oyun oynuyor. Oturmak istemiyor. Hep yanında duruyoruz ki düşüp incinmesin diye...


Dişimiz her an çıkabilir. Artık yeri o kadar belli oldu ki. İki tane diş hazır bir şekilde dışarı çıkmayı bekliyorlar:) Ben de merak içindeyim ilk kim görecek diye:) Görsem bile söylemeyeceğim kimseye:P Eee adetlerimizi uygulayalım değil mi? Gören kişi donatacak berk beyimizi artık:)

Berkin neden yerinde uyumadığını anlamış bulunuyorum. Adama küçük geliyor karyolası... Kocaman bir yatak istiyor. Dilediğince yuvarlanıp dönebileceği... Ben karyolasını 2 - 3 sene kullanabileceğini düşünüyordum ama yok olmayacak sanırım... Uyurken çok tatlı oluyor... Yan yatmayı seviyor berk. Öyle daha rahat uyuyor sanırım. Hele de uyumaya yakın bana sarılıyor ki değmeyin keyfime:)